Ajo-opetus inva-varustein

OTA YHTEYTTÄ JA ALOITA AJAMAAN OPPIMINEN JO TÄNÄÄN!

Inva-autoilun palvelut

Haluatko suorittaa ensin ajokortin ja vasta sen jälkeen hankkia tarpeidesi mukaan varustellun auton? Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ajokorttikoulutus.

Onko autoilu perinteisillä hallintalaitteilla varustetulla autolla muuttunut jostain syystä mahdottomaksi? Autoilun jatkaminen voi usein olla mahdollista juuri sinun tarpeitasi vastaavilla apuhallintalaitteilla varustetulla autolla. Teemme apuhallintalaitekartoituksia yhteistyössä lääkärien ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Toteutamme myös ajokuntoutusta sekä opastamme apuhallintalaitteiden käyttöön. Meiltä voit tietenkin myös vuokrata tarvittaessa auton poliisin määräämään ajonäytteeseen.

Vaikka ”leiritulemme” ovat maakuntarajalla Outokummussa ja pääasiallinen toiminta-alueemme on Pohjois-Karjala, pyrimme tarjoamaan inva-autoilun palveluitamme asiakaskohtaisesti räätälöiden sopimuksen mukaan koko Itä-Suomen alueella.

Henkilöautokalustomme näppärin vaihtoehto, automaattivaihteinen Ford Fiesta Ecotech, on varusteltu monipuolisesti erilaisia toimintarajoitteita silmälläpitäen. Autosta löytyvät automaattivaihteiston lisäksi vilkkukatkaisijalla varustettu käsihallintalaite, mahdollisuus kääntää kaasupoljin vasemmalla jalalla käytettäväksi sekä pikalukitteiset rattinupit. Perinteinen rattinuppi helpottaa ohjauspyörän käsittelyä ajettaessa autoa käsihallintalaitetta käyttäen ja ns. ”kaksipinninen” rattinuppi mahdollistaa ajamisen myös silloin, kun vasemman käden puristusvoima ei riitä perinteisen rattinupin käyttöön.

Apuhallintalaitteiden myynti: Careha Finland »
Aasennus: Outokummun Varaosa »

Sanna
Sanna
Puh. 050 330 3358
sanna@okuliik.fi
Juha-Matti
Juha-Matti
Puh. 050 597 4410
juha-matti@okuliik.fi
YHTEYSTIEDOT »

 toimisto@okuliik.fi

Katso ajankohtaiset tiedot Facebook- tai Instagram-sivuiltamme:

 @Okunliikenneopetus

Seuraamalla meitä SoMessa saat muun muassa tiedon uusista alkavista kursseistamme.